50 jaar Jitsu-Kwai

Background

In september 2021 bestaat onze judoclub 50 jaar en dat willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Door corona zijn we genoodzaakt geweest om de feestelijkheden wat uit te stellen, maar uitstel is geen afstel! Hieronder kan u al een kijkje nemen wat er allemaal te wachten staat.


Kleurwedstrijd

Voor de allerkleinste zijn er speciale judokleurplaten gemaakt. Via onderstaande knop kunnen de kleurplaten gratis gedownload worden. Voor iedereen die een kleurplaat maakt en afgeeft in de club zal er een leuk gadget voorzien worden. Ook is er een hoofdprijs voor de mooiste/origineelste kleurplaat. Meer info over de wedstrijd zal binnenkort gegeven worden door het feestteam!

VEEL TEKENPLEZIER!

De kleurplaten zijn in samenwerking met JolienTekentViering 50 jaar

De club zal een plechtig moment voorzien om ons 50-jarige bestaan te vieren, waarbij we de voorbereidingen treffen om een tentoonstelling te organiseren rond 50 jaar judo in Hamme. Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van foto’s uit de oude doos en uit de iets minder oude doos.  Een hapje en drankje kan hier uiteraard niet ontbreken.

Dit alles is onder voorbehoud door corona.Judobier

Bij een feest kan een gepast drankje niet ontbreken. Op dit moment zij we bezig met het samenstellen van ons eigen judobier! Vanaf september zal dit verkrijgbaar zijn in onze kantine.Teerfeest 'Special edition'

Ook tijdens het feestjaar zal er, als de omstandigheden het toelaten, een teerfeest georganiseerd worden. Dit zal in een iets grotere en specialere vorm zijn. Meer info volgt later…


Clublied

Het feestteam heeft ook niet stil gezeten. Tijdens de lockdown hebben zij geschreven aan een clublied! Vanaf het opnieuw mag zullen zij de opnamestudio induiken om de monsterhit in te zingen!


Naamsverandering

Met de club hebben we ons kandidaat gesteld om toe te treden tot de koninklijke sportverenigingen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het dossier en zal daarna opgestuurd worden naar de kabinet-chef van de koning.


Film: 50 jaar judo in Hamme

In 50 jaar is er al heel wat beeldmateriaal gemaakt van onze judoclub. Van al dit beeldmateriaal zal een film gemaakt worden. Deze film zal binnenkort te bewonderen zijn.


JITSU-KWAI HAMME


Background