Bestuur – API – Feestteam

Background

Op deze pagina kan u meer info vinden over het bestuursorgaan, organisatiecomité en API van onze club.


Bestuur

Het bestuursorgaan van onze club bestaat uit 11 personen die instaan voor de algemene organisatie. Ieder bestuurslid heeft zijn eigen functie. Dit kan u hier onderaan terugvinden in het organigram.

V.l.n.r: Stefan Van Der Aa, Sven Claessens, Tom Wuytack, Griet De Landtsheer, Rendel De Jonghe, Peter Van Hese, Sven Christiaens, Ludo Van Handenhove, Kjell Laperre, Anouk Van Der Veen, Olivier Rooms


Organigram


API: aanspreekpersoon integriteit

De API (Aanspreek Persoon Integriteit) is het eerste aanspreekpunt voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband met grensoverschrijdend gedrag en integriteit, en handelt discreet en onafhankelijk. De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder zich inhoudelijk in de zaak te verdiepen of aan waarheidsvinding te doen. Twijfel niet om contact op te nemen bij een vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.
Karolien Van den Broeck en Ayrton Wuytack, de API’s van onze club, kan je bereiken via het e-mail adres karolien.vdbr@gmail.com en ayrtonwuytack@live.nl. E-mails verzonden naar dit adres komen rechtstreeks en enkel terecht bij Karolien en Ayrton die hiervoor speciaal werden opgeleid.


Ayrton

Feestteam

Het feestteam is een groep jonge judoka’s die elk jaar zorgen voor de organisatie van het judoweekend, de kidsparty, uitstap naar ‘t Mierennest, …


Het feestteam


JITSU-KWAI HAMME


Background