Info

JUDOCLUB HAMME

Over ons

Welkom bij judoclub Jitsu-Kwai Hamme. Via onderstaande knop kan u meer info (lidgeld, verzekering, …) vinden over de club.Formulieren terugbetaling mutualiteit

Hier kan u de formulieren van de verschillende mutualiteiten terugvinden. In onze kantine kan u ondertekende formulieren terugvinden. Vraag hiernaar bij onze medewerkers.Jeugdbeleidsplan

Via deze link kan u het jeugdbeleidsplan van onze club vinden.


Het feestteam

Het feestteam is een groep jonge judoka’s die zorgen voor de organisatie van verschillende evenementen.


API: aanspreekpersoon integriteit

De API is iemand die discreet en onafhankelijk handelt. Als Aanspreekpersoon Integriteit binnen Judoclub Hamme is de API het eerste aanspreekpunt voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband met grensoverschrijdend gedrag en integriteit.
De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder zich inhoudelijk in de zaak te verdiepen of aan waarheidsvinding te doen. Twijfel niet om onmiddellijk contact op te nemen bij een vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.
De API kan je bereiken via het e-mail adres karolien.vdbr@gmail.com.
E-mails verzonden naar dit adres komen rechtstreeks en enkel terecht bij de persoon die hiervoor speciaal werd opgeleid.

Karolien Van den Broeck


Links

Sportdienst Hamme

Judo Vlaanderen


JITSU-KWAI HAMME


Background